تماس بگیرید: 021 - 5382 5000

بهترین فرز شارژی و لیست قیمت 12 مدل برتر سال 1402

بهترین-فرز-شارژی
فهرست مطالب

بهترین فرز شارژی 

فرز شارژی و برقی بخشی از تجهیزات  اساسی و ضروری هر کارگاهی است. با یک فرز شارژی یا برقی روی سطوح و متریال‌های مختلفی می‌توان عملیات برش، پرداخت و سنگ‌زنی را انجام داد. دستگاه شارژی نیازی به اتصال به منبع برق ندارد و آزادی عمل زیادی در حین کار برای اپراتور فراهم می‌کند.

در ادامه تمامی فکت‌ها راجع به این دستگاه را جمع آوری کردیم که برای استفاده از فرز شارژی مهم هستند.

سه نکته مختصر و مفید

برای برش لوله‌های فلزی یا انواع کاشی‌ و تعمیر بدنه اشیا از فرز شارژی استفاده می‌شود.طراحی جمع و جور و عملکردی دستگاه شارژی و عدم نیاز آن به کابل، باعث شده تا این دستگاه مناسب استفاده در فضای محدود باشد. علاوه بر این، زمانی که هیچ پریز برقی در دسترس نیست بسیار کاربردی است.فرزهای شارژی مدرن قادر به تامین نیروی مورد نیاز هستند و همچنین مجهز به ویژگی‌های ایمنی هستند که از حوادث خطرناک و آسیب به قطعه کار جلوگیری می‌کند. از مهم‌ترین قابلیت‌های ایمنی می‌توان به حفاظت از راه‌اندازی مجدد، پس از تعویض باتری اشاره کرد.
تصویر فرز شارژی در حال برش
تصویر فرز شارژی در حال برش

افرادی که خود کارگاه دارند و در آن فعالیت می‌کنند، به اندازه متخصصان حرفه‌ای به داشتن یک کارگاه مجهز اهمیت می‌دهند. برای برش انواع و اقسام متریال‌ها به تعداد زیادی ابزار نیاز است. یکی از ابزارهای برقی که اگر یک بار با آن کار کنید، دیگر آن را کنار نخواهید گذاشت، فرز شارژی است که هم مناسب افراد حرفه‌ای محیط‌های صنعتی است و هم قابل استفاده در محیط کارگاه‌های خانگی است.

در ادامه به بررسی ویژگی‌های این دستگاه پرداختیم تا در انتخاب بهترین فرز شارژی به شما کمک کند. پس برای آگاهی از مزایا و معایب مدل شارژی نسبت به مدل برقی ادامه مطلب را دنبال کنید.

آیا این درست است که دستگاه‌‌های شارژی، سنگین هستند؟

با اولین تست فرز شارژی به سرعت متوجه این نکته خواهید شد که این دستگاه آزادی عمل و حرکت بسیاری در حین کار فراهم می‌کند. زیرا نیازی به کابل ندارد اما باید به مدت مشخصی به یک منبع برق متصل شود تا شارژ شود. برای جلوگیری از وقفه در هنگام کار داشتن یک باتری اضافی در جعبه ابزار راه حل خوبی به نظر می‌رسد.

امنیت در اولویت قرار دارد.

فرز شارژی با باتری‌های قابل شارژ چندین عملکرد را ارائه می‌دهند که برای جلوگیری از حوادث خطرناک در نظر گرفته شده است. 

فرزهای شارژی دارای ویژگی‌هایی هستند که از حوادث خطرناک جلوگیری می‌کند. 

از مهم‌ترین این ویژگی‎های ایمنی، قفل راه‌اندازی مجدد پس از تعویض باتری است. این قابلیت از کاربر در مقابل شروع ناگهانی دستگاه محافظت می‌کند. روش کار آن به این صورت است که اگر شارژ باتری به پایان رسید و دستگاه خود به خود خاموش شد، پس از تعویض باتری دستگاه باید مجددا راه‌اندازی شود و به صورت خودکار روشن نمی‌شود.  از دیگر قابلیت‌های ایمنی مفید استارت نرم است که کنترل فوری و آنی دستگاه را پس از روشن کردن آن تضمین می‌کند و در صورتی که صفحه برش گیر کند، سریع آن را متوقف می‌کند.

اگر یک مجموعه کامل فرز شارژی و جعبه ابزار دارید، دیگر با وقفه‌های آزاردهنده برای شارژ باتری روبرو نخواهید شد و می‌توانید به طور مداوم کار کنید.

اما مجموعه فرز شارژی نیز برای افرادی که در کارگاه خود مشغول فعالیت هستند، جالب است که علاوه بر انعطاف‌پذیری در هنگام کار با فرز شارژی، این مجموعه شامل باتری‌های قابل شارژ و شارژر با قابلیت شارژ سریع نیز می‌شود.

این نوع دستگاه برای کسانی که در کارگاه خانگی مشغول هستند، باید مانند یک فرز برقی حرفه‌ای، عملکردهای ایمنی را برای کار با برش ارائه دهد.

برای بررسی کلی، ما نوع شارژی را با مدل برقی برای شما مقایسه کرده‌ایم:

سه ویژگی مهم در انواع فرز

فرز برقی

  • مناسب برای کار مداوم
  • تحرک محدود
  • وزن نسبتا کم

فرز شارژی

  • حداکثر آزادی در حرکت
  • محدودیت در زمان کار
  • وزن بالاتر نسبت به نوع برقی به دلیل وزن باتری

فرز شارژی چه مزایا و معایبی دارد؟

فرز شارژی با جعبه ابزار و همچنین مدل‌های برقی برای قطرهای مختلف صفحه برش (با یکای اندازه‌گیری میلیمتر) وجود دارد. رایج‌ترین اندازه صفحه برش برای فرز شارژی 125 میلیمتر است. این ابزار شارژی با باتری‌های قابل شارژ با صفحه برش‌های بزرگتر تا قطر 230 میلیمتر نیز موجود است.

برش فلز با فرز شارژی و ایجاد جرقه
در کارگاه، ایمنی هنگام کار با فرز شارژی اهمیت ویژه‌ای دارد. بنابراین، همیشه از عینک محافظ استفاده کنید!

از دیگر ویژگی‌های مهم فرز شارژی می‌توان به ولتاژ باتری (برحسب V)، توان (برحسب وات)، تعداد باتری، ظرفیت باتری و وزن اشاره کرد. اگر ابزارهای شارژی و برقی را با یکدیگر مقایسه کنیم، به غیر از وزن، عملکرد آنها تقریبا مشابه است.

آزادی حرکت ابزارهای شارژی

از آنجایی که فرز شارژی آزادی حرکت را تضمین می‌کند، نیاز به دسترسی به پریز نیست و همچنین خطر قطع سیم داخلی یا قطع کابل برق ابزار یا پیچیدن آن به وسایل و اوپراتور وجود ندارد.

مزایا

  • حداکثر آزادی حرکت
  • مستقل از شبکه برق
  • بدون کابل

معایب

  • محدودیت در زمان فعالیت
  • کمی سنگین‌تر به دلیل وجود باتری
  • باتری نسبتاً گران‌قیمت
  • توقف‌های کاری احتمالی برای شارژ مجدد باتری

فرز برقی به لطف اتصال کابل دارای وزن سبک هستند

مزیت دستگاه‌های برقی نسبت به شارژی این است که آنها به صورت نامحدود و مداوم قابلیت کار دارند. زیرا باتری ندارند که شارژ آن به پایان برسد و نیاز به شارژ باشد. همچنین به دلیل عدم وجود باتری وزن دستگاه برقی سبک‌تر نوع شارژی است.

مزایا

  • مناسب برای کار مداوم
  • توان بالا
  • نسبتا ارزان
  • سبک‌تر از نوع شارژی 

معایب

  • وابسته به پریز برق
  • محدودیت آزادی در حرکت

مقایسه از لحاظ قیمت 

اگر باید به طور منظم کار برش یا سنگزنی انجام دهید، یک دستگاه با کیفیت از برندهای مطرح به خوبی به شما کمک می‌کند. فرز شارژی یا جعبه حمل و نقل مناسب بسیار کاربردی است.

بوش و ماکیتا در حال حاضر بین افراد حرفه‌ای بسیار محبوب هستند. 

به عنوان مثال، فرز DGA 504 RTJ، فرز DGA 513 RTJ و فرز DGA 517 RTJ که هر سه شارژی هستند در محدوده 18 ولت ماکیتا محبوب هستند. اگر به مدل جمع و جورتری در این دسته نیاز دارید، فرز GWS 12V-76 از بوش هم یک گزینه شارژی مناسب خواهد بود. 

اگر می‌خواهید برای انجام کارهای کوچک یک فرز بخرید، لزوماً مجبور نیستید به سراغ یکی از گران‌ترین و بهترین آن بروید.

یکی دیگر از گزینه‌هایی که مانند ماکیتا در هنگام خرید مشاوره مورد تحقیر حرفه‌ای‌ها قرار نمی‌گیرد، فرز متابو است. می‌توانید جایگزین‌های ارزان‌تری را در میان برندهای Parkside و Einhell (سنگ‌زن‌ شارژی Axxio) پیدا کنید. در نهایت می‌توان با توجه به عملکردهای ایمنی نیز تعیین کرد که کدام دستگاه را انتخاب کنید.

در سال 2010، Stiftung Warentest نواقص قابل توجهی به ویژه در مدل‌های ارزان قیمت این دسته از محصولات را شناسایی کرد. 

لیست برندهای محبوب و معروفی که فرز شارژی تولید می‌کنند:

  • بوش
  • ماکیتا
  • متابو
  • پارک ساید
  • دی والت
  • Axxio
برش میله با فرز شارژی
بسته به عملکرد و ولتاژ باتری، می‌توانید مواد مختلف را برش دهید.

چه سوالات جالبی در مورد فرز شارژی وجود دارد؟

در ادامه تعدادی از سوالاتی که ممکن است برای شما هم پیش بیاید را پاسخ داده‌ایم، لطفا در ادامه با ما همراه باشید.

چگونه از فرز شارژی استفاده کنیم؟

پس از قرار دادن باتری در جایگاه، عملکرد فرز شارژی با دستگاه برقی تفاوتی ندارد. کلید روشن کردن دستگاه معمولا یک سوئیچ کشویی است که معمولاً به دلایل ایمنی سفت است. قبل از روشن کردن آن، مطمئن شوید که دستگاه را محکم گرفته‌اید.

در سرعت‌عای بالا در حالت بی باری، به خصوص هنگام راه‌اندازی، ممکن است فشار قابل توجهی به دست و بازوی کاربر وارد کند. برای جلوگیری از هرگونه خطری کار کردن با هر دو دست به کاربران پیشنهاد می‌شود. به طوری که یک دست محفظه‌ی موتور و دست دیگر باید دسته اصلی دستگاه را در بر بگیرد. 

برای جلوگیری از موقعیت‌های خطرناک یا آسیب به قطعه کار، قبل از اینکه دستگاه را پس از اتمام کارتان زمین بگذارید، باید منتظر بمانید تا صفحه برش متوقف شود.

یک فرز شارژی چقدر عمر می‌کند؟

زمان کارکرد هر بار شارژ باتری می‌تواند از دستگاهی به دستگاه دیگر متفاوت باشد. از یک طرف به عملکرد مدل مورد نظر بستگی دارد. هرچه یک فرز انرژی بیشتری مصرف کند، ظرفیت باتری سریعتر تمام می‌‌شود.

دومین عاملی که برای مسافت پیموده شده تعیین‌کننده است ظرفیت باتری است. هرچه ظرفیت بالاتر باشد، عملیات طولانی‌تر است. ولتاژ کار نیز می‌تواند در طول مدت کار نقش داشته باشد.

ساب فلز با فرز شارژی
فرز شارژی ابزاری همه‌کاره است که می‌توانید از آن نه تنها برای برش، بلکه برای سابیدن موادی مانند فلز استفاده کنید.

باتری با ولتاژ 36 ولت دو برابر باتری با ولتاژ کاری 18 ولت با همان ظرفیت باتری انرژی ارائه می‌دهد.

لطفا لباس ایمنی بپوشید! هنگام کار با یک نوع شارژی فرز، به هیچ وجه نباید بدون تجهیزات محافظ مناسب کار کنید. علاوه بر کفش‌های ایمنی، دستکش‌های مقاوم، محافظ شنوایی و عینک ایمنی نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند. اگر یک صفحه برش شکسته شود، باید در انتظار قطعاتی که مانند گلوله‌ای برنده در اطراف پرواز می‌کنند باشید، که می‌تواند صدمات بسیار جدی ایجاد کند.

موتور زغالی و براشلس

اساسا همه موتورهای الکتریکی، با استفاده از قوانین الکترومغناطیس، انرژی الکتریکی را به انرژی جنبشی دورانی تقسیم می‌کنند. اما قوانین فیزیکی باعث ظهور ساختار موتورهای مختلفی شده که ویژگی‌های عملکردی بسیار متفاوتی ارائه می‌کنند. در ادامه دو طرح رایج موتور را بررسی می‌کنیم: موتر زغالی و براشلس. 

موتورهای زغالی

زغال کربنی

موتورهای زغالی نسبتا ساده اولین نوع موتور الکتریکی بودند که استفاده گسترده‌ای داشتند. موتور زغالی از دو بخش تشکیل شده: استاتور و روتور. استاتور از یک حلقه ثابت آهنرباهای دائمی ساخته شده است. روتور که داخل استاتور قرار می‌گیرد، از حلقه سیم پیچ‌های الکترو مغناطیسی تشکیل شده که انتهای آنها به کموتاتور متصل است.  کموتاتور دائما با زغال‌ها در تماس است که در دو جهت مخالف قرار دارند. رساندن جریان مستقیم به سیم پیچ‌های الکترومغناطیسی در روتور باعث ایجاد میدان مغناطیسی می شود و به چرخش ادامه می‌دهد تا زمانی که یا میدان مغناطیسی استاتور هماهنگ شود. 

برای فعال کردن چرخش دائمی روتور، پلاریته سیم پیچ‌های الکترومغناطیسی باید با چرخش جریان در فازهای مختلف سیم پیچ‌ها تغییر کند.به این روند کموتاسیون می‌گویند. در موتورهای زغالی جریان مستقیم از زغال‌های مستقیم به کموتاتور تامین می‌شود. با روشن و خاموش کردن جریان می‌توان جریان‌های مغناطیسی دائما چرخان را القا کرد که باعث چرخش روتور می‌شوند.

موتورهای براشلس

موتورهای براشلس بدون زغال کار می‌کنند، در عوض از قطعات الکترونیکی برای تبدیل جریان مستقیم به موتور استفاده می‌کنند. در موتورهای براشلس، یک مدار الکترونیکی، موقعیت روتور را نسبت به استاتور حس می‌کند و جریان را از طریق سه جفت فاز سیم پیچ استاتور تامین می‌کند. موترهای براشلس اخیرا طراحی شده‌اند که با توسعه قطعات الکترونیکی حالت جامد در دهه 60 میلادی ممکن شدند.

با اینکه قطعات الکترونیکی موتورهای براشلس با استانداردهای امروزی ساده هستند، نشان دهنده ترک سیستم‌های کموتاسیون مکانیکی موجود در موتورهای زغالی هستند. این تغییر طراحی مزایای بی‌شماری برای موتورهای براشلس به وجود می‌آورد. این مزایا عبارتند از :

  • عملکرد بی صدای موتور
  • تولید گرمای کمتر موتور
  • راندمان موتور بالاتر
  • دوام طولانی موتور
  • نسبت قدرت به وزن بهتر موتور

با در نظر گرفتن تمامی این ویژگی‌ها، دستگاه موتور زغالی یا براشلس مناسب کار خود را انتخاب کنید. 

معرفی 12 فرز برتر در سال 1402

در ادامه به معرفی فرز شارژی ار برندهای مختلف می‌پردازیم.

مینی فرز شارژی ماکیتا مدل DGA454Z

مینی فرز شارژی ماکیتا مدل DGA454Z
مینی فرز شارژی ماکیتا مدل DGA454Z

مینی فرز شارژی ماکیتا مدل DGA454Z مجهز به یک باتری 18 ولتی است و سرعت در حالت آزاد آن معادل 8500 دور در دقیقه است. موتور این دستگاه از نوع براشلس است که گرمای کمتری تولید می‌کند و مناسب استفاده‌های طولانی مدت است. چراغ نشانگر LED میزان باتری باقی مانده را نشان می‌دهد. همچنین مجهز به ویژگی استارت نرم است که از ضربه اولیه در زمان روشن شدن دستگاه جلوگیری می‌کند. قابلیت مهم دیگر، تکنولوژی تنظیم گشتاور اتوماتیک که گشتاور و سرعت را براساس میزان بار وارده تنظیم می‌کند و امکان جابجایی سریع بین سرعت بالا و گشتاور بالا در کاربردهای مختلف را فراهم می‌کند. در نهایت  اندازه صفحه سنگ قابل نصب روی آن 115 میلیمتر است و وزن آن 1.9 کیلوگرم است. در حال حاضر قیمت این دستگاه از 14 میلیون و 900 هزار تومان شروع می‌شود. 

آیا این دستگاه دارای دسته جانبی است؟ بله، هنگام خرید مدل DGA454Z دسته جانبی دریافت خواهید کرد که می‌تواند در دو طرف نصب شود.

مینی فرز شارژی بوش مدل GWS 180-LI

مینی فرز شارژی بوش مدل GWS 180-LI
تصویر مینی فرز شارژی بوش مدل GWS 180-LI

این فرز با ولتاژ باتری 18 ولت و ظرفیت باتری A+ خود بسیار کاربردی است.

باتری این دستگاه از لیتیوم-یون است که به دوام دستگاه کمک می‌کند. توان موتور این دستگاه 700 وات است و با این توان دارای حداکثر سرعت 11000 دور در دقیقه در حالت بی باری تولید می‌کند. قطر صفحه برش 125 میلیمتر این دستگاه مناسب برای برش انواع مواد است. لازم به ذکر است که این دستگاه دارای کیف BMC برای حمل و نقل آسان است. بالاترین قیمت ثبت شده برای این دستگاه 20 میلیون و 500 هزار تومان است.

آیا باید شارژر این فرز شارژی را به صورت جداگانه خریداری کنیم؟ خیر، زیرا شارژر این دستگاه به همراه آن ارائه می‌شود.

مینی فرز شارژی متابو مدل W18LTX

مینی فرز شارژی متابو مدل W18LTX
تصویر مینی فرز شارژی متابو مدل W18LTX

این فرز شارژی به طور اختصاصی برای برش آهن طرحی شده است. ولتاژ باتری آن 18 ولت و برای برش آهن همین میزان کافی است. ظرفیت باتری 18 ولت آن +++A است که در بین همتایان خود ویژگی مهمی تلقی می‌شود. این دستگاه دارای وزن 2.4 کیلوگرم و بدنه‌ای ارگونومیک برای تجربه کاربری خوب است که مانع از خستگی کاربر می‌شود. صفحه برش این محصول 125 میلیمتر و قطر آن 6 میلیمتر است. بالاترین قیمت ثبت شده در حال حاضر 26 میلیون و 885 هزار تومان است.

دسته جانبی این فرز شارژی در چند حالت نصب می‌شود؟ دسته جانبی این دستگاه در دو حالت چپ و راست نصب می‌شود.

فرز شارژی دیوالت مدل DCG412M2

فرز شارژی دیوالت مدل DCG412M2
تصویر فرز شارژی دیوالت مدل DCG412M2

ولتاژ باتری 18 ولت است. ابعاد این دستگاه به طور ارگونومیک طراحی شده است و وزن آن 2.9 کیلوگرم است که وزن متوسطی برای نوع شارژی فرز محسوب می‌شود. اسپیندل آن سایز M14 است و قطر صفحه برش آن 115 میلیمتر است. موتور قوی این دستگاه در حالت بی باری با سرعت 7000 دور در دقیقه صفحه برش را به چرخش در می‌آورد. قیمت این دستگاه در حال حاضر 24 میلیون و 500 هزار تومان است.

به همراه این دستگاه چه تقلامی دریافت می‌کنید؟ به همراه این فرز شارژی دیوالت یک دسته کمکی، یک باتری اضافه و دفترچه راهنمای استفاده از محصول را درسافت خواهید کرد.

مینی فرز شارژی فاین مدل CCG 18-125 BL

مینی فرز شارژی فاین مدل CCG 18-125 BL
تصویر مینی فرز شارژی فاین مدل CCG 18-125 BL

موتور براشلس و نسل جدید این دستگاه باعث طول عمر و دوام بالای این دستگاه شده است. توان موتور 1100 وات و باتری 18 ولت این دستگاه را به یکی از کاربردی‌ترین دستگاه‌ها تبدیل کرده است. موتور این فرز شارژی دارای پره‌های خنک‌کننده است که از گرم شدن بیش از حد دستگاه جلوگیری می‌کند. یکی از ویژگی‌های مهم این دستگاه ویژگی کنترل سرعت است. دیمر این دستگاه سرعت را از 2500  تا 8500 دور در دقیقه در حالت بی باری تنظیم می‌کند. از دیگر ویژگی‌های این دستگاه استارت نرم، حفاظت راه‌اندازی مجدد، حفاظت الکترونیکی اضافه بار ، ترمز ایمنی و kickback stop است که ایمنی کاربر را تضمین می‌کند. قیمت این دستگاه 52 میلیون و 765 هزار تومان است.

آیا می‌توان یک دسته جانبی را بهمینی فرز شارژی فاین مدل CCG 18-125 BL وصل کرد؟ بله، این دستگاه دارای یک دسته جانبی است که به همراه دستگاه ارائه می‌شود و در دو حالت قابل نصب است. 

مینی فرز شارژی میلواکی مدل M18 CAG125XPDB-502X

مینی فرز شارژی میلواکی مدل M18 CAG125XPDB-502X

این مینی فرز شارژی میلواکی مجهز به یک باتری 18 ولت با ظرفیت 5 آمپر ساعت است. دارای یک موتور براشلس است که سرعت در حالت آزادی برابر با 8500 دور در دقیقه ارائه می‌کند. زاویه گارد محافظ این دستگاه قابل تنظیم است و نیازی به آچار ندارد. از دیگر ویژگی‌های آن می‌توان به ترمز الکترونیکی و سیستم ضد لرزش AVS اشاره کرد. همچنین این دستگاه در برابر گرد و خاک مقاوم است و طراحی ارگونومیک کلید، ایمنی کاربر را تضمین می‌کند. سایز صفحه قابل نصب روی این دستگاه 125 میلیمتر است و وزنی معادل 2.5 کیلوگرم دارد. پایین‌ترین قیمت این فرز شارژی 33 میلیون و بالاترین قیمت در حدود 45 میلیون و 900 هزار تومان است.  

آیا این دستگاه دارای دسته جانبی است؟ بله، هنگام خرید مدل M18 CAG125XPDB-502X دسته جانبی دریافت خواهید کرد که می‌تواند در دو طرف نصب شود.

مینی فرز شارژی اینکو مدل CAGLI1151

مینی فرز شارژی اینکو مدل CAGLI1151
تصویر مینی فرز شارژی اینکو مدل CAGLI1151

منبع تغذیه این مدل یک باتری لیتیون یونی با قدرت 20 ولت است. صفحه برش این دستگاه 115 میلیمتر است. موتور این دستگاه این صفحه برش 115 میلیمتری را در حالت بی باری 8500 دور در دقیقه می‌چرخاند. بدنه ارگونومیک و وزن سبک این دستگاه از خستگی کاربر در حین کار جلوگیری می‌کند. یک عدد دسته جانبی ضد لرزش، صفحه محافظ، آچار تعویض و دفترچه راهنما در کنار این دستگاه ارائه می‌شود.

قیمت این دستگاه 2 میلیون و 950 هزار تومان خواهد بود.

آیا همراه دستگاه شارژر و باتری ارائه می‌شود؟ خیر، این اقلام باید به صورت جداگانه خریداری شوند.

شرکت اینکو برای کم کردن هزینه مصرف کننده باتری و شارژر را از بسته بندی محصولاتش حذف کرده تا مصرف کننده با خرید یک باتری و شارژر، بتواند برای بیش از 100 محصول اینکو که شارژی هستند، از آنها استفاده کند.

مینی فرز شارژی براشلس رونیکس مدل 8901

مینی فرز شارژی براشلس رونیکس مدل 8901
مینی فرز شارژی براشلس رونیکس مدل 8901

مینی فرز شارژی رونیکس کدل 8901 مجهز به یک موتور براشلس است که یک باتری لیتیوم یونی 20 ولت نیروی مورد نیاز آن را تامین می‌کند. سرعت در حالت آزاد این موتور 8500 دور در دقیقه است. این دستگاه مجهز به استارت نرم است که این ویژگی باعث می‌شود دستگاه در زمان روشن شدن، با دور کمتری شروع به گردش کند و از ضربه زدن ناگهانی آن جلوگیری می‌کند. قطر صفحه این دستگاه 115 میلیمتر است که دارای قفل کن میل شفت است که تعویض آسان و سریع صفحه را ممکن می‌کند. همچنین گارد محافظ آن را بدون نیاز به ابزار می‌توان تنظیم کرد. دسته پشتی دارای روکش پلاستیکی است که از ابزار در مقابل هر گونه خراش مراقبت می‌کند. دسته جانبی طراحی رونیکس قابل نصب در دو طرف است. سیستم گردش هوای داخلی موتور دستگاه را در حین کار خنک نگه می‌دارد که در طولانی مدت باعث افزایش طول عمر دستگاه می‌شود. از دیگر ویژگی‌ها می‌توان به این مورد اشاره کرد این مینی فرز شارژی مجهز به یک چراغ نشانگر میزان باتری است. در نهایت باید به وزن 1.65 کیلوگرمی این دستگاه اشاره کرد که بسیار سبک وزن است. 

قیمت این دستگاه از 5 میلیون و 875  هزار تومان شروع می‌شود. 

مینی فرز شارژی براشلس آروا مدل 5882

مینی فرز شارژی براشلس آروا مدل 5882
مینی فرز شارژی براشلس آروا مدل 5882

مینی فرز شارژی براشلس آروا مدل 5882 مجهز به یک باتری لیتیوم یونی 20 ولت با ظرفیت 4 آمپر ساعت است. سرعت در حالت آزاد این دستگاه در حدود 8500 دور در دقیقه است. قطر صفحه برش قابل نصب روی آن 115 میلیمتر است و سایز شفت آن M14 است. موتور این دستگاه براشلس است که به این معنی است که نیاز چندانی به تعمیر و نگهداری ندارد و کاربر با تمام شدن زغال و تعویض آن روبرو نمی‌شود. کلید پاور بلبرینگ‌ها ضد غبار هستند. دسته کمکی این مینی فرز ضد لرزش است که باعث می‌شود کاربر در زمان کار احساس خستگی کمتری داشته باشد. طراحی بدنه این فرز شارژی به گونه‌ای است که موجب گردش هوای بهتر داخل آن می‌شود. 

قیمت این دستگاه در حال حاضر از 4 میلیون و 980 هزار تومان شروع می‌شود.

مینی فرز شارژی براشلس باس مدل M10

مینی فرز شارژی براشلس باس مدل M10
مینی فرز شارژی براشلس باس مدل M10

مینی فرز شارژی براشلس باس مدل M10 دارای یک باتری 118 ولت است. این باتری پرو کور است که تولید شرکت ماکیتا است. سرعت در حالت آزاد این دستگاه 10000 دور در دقیقه می‌باشد. موتور مینی فرز شارژی دارای سیم پیچ تمام مس است. قطر صفحه قابل نصب روی این دستگاه 115 میلیمتر است و دارای یک گارد محافظ صفحه است. همچنین این دستگاه دارای دیمر کنترل سرعت است که امکان تنظیم سرعت بر طبق نوع مواد و متریالی که روی آن کار می‌شود را فراهم می‌کند. دسته جانبی آن قابل نصب در دو طرف دستگاه است که قابلیت مانور خوبی در هنگام کار برای کاربر فراهم می‌کند. این دستگاه دارای چراغ نشانگر میزان شارژ باتری است که یک ویژگی بسیار کاربردی است. وزن این دستگاه 3 کیلوگرم است که نسبتا سبک وزن است. 

قیمت این دستگاه شارژی در حال حاضر در بازار ایران از 2 میلیون و 350 هزار تومان شروع می‌شود. 

مینی فرز شارژی محک مدل AG_20 LI

مینی فرز شارژی محک مدل AG_20 LI
مینی فرز شارژی محک مدل AG_20 LI

مینی فرز شارژی محک مدل AG_20 LI دارای موتور 20 ولتی است. این موتور سرعت در حالت آزادی معادل 2800 دور در دقیقه ارائه می‌کند. ظرفیت باتری این دستگاه 2000 آمپر بر ساعت است. قطر صفحه مورد استفاده روی این دستگاه 115 میلیمتر است و مجهز به گارد محافظ است که از کاربر در برابر جرقه و براده حاصل از کار مراقبت می‌کند. طراحی ارگونومیک این مینی فرز شارژی باعث شده که کاربر در حین کار احساس خستگی کمتری داشته باشد. وزن این مینی فرز 1.95 کیلوگرم است که بسیار سبک وزن محسوب می‌شود و روند کار را سریع‌تر و آسان‌تر می‌کند. 

قمیت این مینی فرز شارژی در حال حاضر 2 میلیون و 146 هزار تومان می‌باشد. 

مینی فرز شارژی کرون مدل 115-23001 BMC

مینی فرز شارژی کرون مدل 115-23001 BMC
مینی فرز شارژی کرون مدل 115-23001 BMC

مینی فرز شارژی کرون مدل 115-23001 BMC دارای یک باتری لیتیوم یونی 20 ولتی است که ظرفیت آن 4 آمپر بر ساعت است. سرعت در حالت آزاد این دستگاه در حدود 8000 دور در دقیقه است و این سرعت این دستگاه را مناسب برش فلزات می‌کند. قطر صفحه مورد استفاده 115 میلیمتر است و ضخامت صفحه 6 میلیمتر است. همچنین قطر سوراخ شفت 22 میلیمتر است. دسته جانبی این مینی فرز قابل نصب در دو جهت است که قابلیت مانور بهتری به  کاربر می‌دهد. گارد محافظ این دستگاه قابلیت تنظیم آسان دارد که راحتی و ایمنی بیشتری فراهم می‌کند. در پایان باید به وزن این دستگاه اشاره کرد در حدود 2.430 کیلو گرم است که دستگاه نسبتا سبک وزنی به حساب می‌آید. 

در حال حاضر قیمت این دستگاه در بازار ایران از 8 میلیون و 920 هزار تومان شروع می‌شود.

  • چگونه می‌توان صفحه برش را در یک فرز شارژی تغییر داد؟

    بسیاری از دستگاه‌های فرز شارژی دارای آچاری برای تعویض صفحه برش هستند. اسپیندل با فشار یک دکمه قفل می‌شود و سپس می‌توان صفحه برش را با آچار تغییر داد.  برخی از دستگاه‌های مدرن‌تر به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که می‌توان صفحه برش را بدون آچار تغییر داد.

  • فرز شارژی برای چه کاری مناسب هستند؟

    فرز شارژی طراحی بسیار فشرده‌ای را ارائه می‌دهند و به لطف باتری بسیار انعطاف‌پذیر هستند. این ابزار زمانی استفاده می‌شود که می‌خواهید لوله‌های فلزی را کوتاه کنید یا کاشی‌ها را برش دهید. هنگام کار بر روی سطوح بدنه خودرو نیز این دستگاه بسیار کاربردی است.

  • قیمت فرز شارژی چقدر است؟

    در حال حاضر با توجه به قیمت‌هایی که در بازار ایران شاهده می‌کنیم، فرز شارژی در محدوده‌ی قیمت 2 میلیون تومان تا 60 میلیون تومان موجود است.

25 مهر
0 0 votes
چقدر این مقاله برای شما مفید بود؟
Subscribe
Notify of
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments